Cautare

61293 de rezultate pentru "inele din argint inedite" (4.28 secunde)
Colectionarul Valentin a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bancnote vechi, strainem monede vechi din argint - la 100 ron, insigne vechi care sunt negociabile, steaguri vechi, crose vechi, reviste vechi Cinema.
aur, argint si bronz. In aprilie urmeaza lansarea monedei de argint “125 de ani de la infiintarea Bancii Nationale a Romaniei“, emisiune al carei tiraj va fi de 500 de exemplare.
Societatea vini-viticola Cotnari SA a primit doua medalii de argint la concursul de vinuri de la Ljubljana si alte trei la concursul din Quebec.
Nationala Romaniei de gimnastica a revenit ieri in tara dupa ce a facut legea la Campionatele Europene din Bruxelles. ... patru medalii de aur, din cinci posibile, si doua de argint. Tot sase medalii (trei de argint, trei de bronz) au obtinut si junioarele la competitia gazduita de capitala Belgiei.
Èšara noastra a participat pana acum la 19 editii ale Jocurilor Olimpice, unde a castigat 292 de medalii, 86 de aur, 89 de argint si 117 de bronz.
Echipajul format din sportivele Cristina Grigoras si Andreea Boghian a luat startul pe culoarul 4 si a incheiat cursa de 2.000 de metri, cu timpul de 7:49.09 minute, potrivit Mediafax.
"Am adus obiecte vechi, monezi vechi - la 100 RON, bijuterii din argint si alama, coliere din cristale facute de mine si de Sebi, care costa 15, 20 si 70 RON, cercei diferite modele - la 10, 15 si 25 RON", ne-a spus Dana Marijuana.
Sino - forta naturii participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
din Craiova au obtinut patru medalii la Campionatul National in sala, desfasurat in weekendul trecut la Bucuresti. ... Roxana a luat argint in proba de 60 m si bronz cu stafeta de 4x2 ture, alaturi de Cristina Marinescu, Catalina Chirca si Andreea Cojocaru.
Colectionarul Mihai Tanase, presedintele Anticarilor din Bucuresti, a venit la Piata Taraneasca cu obiecte de arta artizanale, bijuterii de argint, statuete, pendule si casete de bijuterii, pandative de argint si alte materiale.
Procesul de autorizare pentru Rosia Montana a fost oprit pe termen nelimitat de catre Ministerul Mediului, pe motiv ca certificatul de urbanism prezentat de investitor este, din punct de vedere legal, suspendat.
Banca Nationala a României (BNR) a pus în circulatie, de astazi, 1.000 de monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la emiterea primelor marci postale românesti, numite „Cap de Bour“, a anuntat vineri institutia.
"Ma retrag fara regrete" Gimnasta Catalina Ponor a declarat ca Jocurile Olimpice au fost ultima competitie din cariera, care se incheie cu cinci medalii olimpice in palmares, dintre care trei de aur.
Vreau sa multumesc autoritatilor guvernamentale si locale din Brasov, Predeal si Rasnov, pentru implicare, tuturor voluntarilor. ... Acesta l-a inmanat reprezentantilor Austriei si Liechtensteinului, gazdele editiei a 12-a a FOTE din anul 2015, Karls Stoss si respectiv Leo Kranz.
Delegatia SUA a cucerit 19 medalii pana acum (cele mai multe), dintre care 5 de aur, 7 de argint si 7 de bronz, fiind urmata de China cu 13 medalii.
Realizata din pietre semipretioase, argint si aur. ... Langa incuietoare, o floare din aur si argint, motiv inspirat dintr-o alta bijuterie creata special pentru imaginea colectiilor mele de bijuterii:
S-au vandut foarte bine bratarile, intre 100 - 150 RON si sunt montate in argint, colierele intre 100 - 150 RON, tot montate in argint, cerelusii la 30 - 35 RON, depinde de piatra, bratari din portelan cu tot cu ceercei, la 30 RON.
Ministrul Adrian Cioroianu a afirmat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca este potrivit pentru functia pe care o are chiar si dupa declaratia conform careia ar deporta in desert pe cei care fac Romania de rusine sau dupa intalnirea de miercuri cu Costica Argint.
Alte patru medalii pentru Romania la Mondialele de juniori de la Plovdiv Sportivii romani au cucerit duminica 4 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria), si au dus bilantul general la 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz.
Daca nu vine natural, ploaia poate fi stimulata prin insamantarea norilor cu iodura de argint. Jurnalistii de la AgroJurnal au filmat, in premiera, unul dintre testele facute pe aeroportul Mihail Kogalniceanu de Autoritatea Nationala de Stimulare a Ploilor.
google-analytics.com